Tranquila per sempre!!

La depilació làser consisteix el la eliminació permanent del borrissol de forma ràpida i efectiva. Es realitza tant facial com a corporal i sota supervisió mèdica.

  • El làser de díode és una màquina d’una precisió extraordinària construïda amb petits díodes i semiconductors que tots junts formen un feix de llum. S’aplica en màquines de depilació del borrissol amb immillorables resultats.
  • El làser de díode es caracteritza fonamentalment per tenir una longitud d’ona més llarga que les altres opcions disponibles al mercat , de manera que aquest làser penetra una mica més en la pell, per la qual cosa està especialment indicat per a pells més fosques o per a borrissol més gruixut i profund. També pot funcionar bé per a pells més clares però sempre que el borrissol sigui gruixut o mitjà.

    Concretament, el làser de díode és especialment recomanable per a parts del cos de gran extensió, com pot ser l’esquena o el pit. Per tant, és un tipus de làser especialment recomanat per als homes. Si vols desfer-te d’aquests horribles borrissols en el pit i esquena, el làser de díode està fet per a tu!

 

Fa mal la depilació làser?
No. El làser no causa dolor, en alguns casos pot implicar una petita molèstia fàcilment suportable. Per descriure la sensació que s’experimenta durant la depilació làser podríem dir que es tracta d’un formigueig o burxada lleugerament calenta.
Quantes sessions necessito?
El pèl de cada persona és diferent i dins del mateix pacient la resistència de cada zona del cos també vària. Per aquest motiu és molt difícil saber exactament quantes sessions seran necessàries per posar-li fi. Per això en comptem amb un equip  que s’encarregarà d’analitzar les característiques del pacient abans de començar el tractament i amb el millor equip tècnic del mercat que ens garantirà que el nombre de sessions sigui el més reduït possible. En la majoria dels casos, en la primera sessió aconseguim eliminar el 60% del borrissol.

Quant temps ha de passar entre una sessió i una altra?
Per tornar a aplicar el tractament sobre la mateixa zona hem de deixar passar un mes i mig.
Per què realitzar-te la depilació làser per un metge?
La principal diferència és que l’alta potència que aconsegueix un làser mèdic no ho aconsegueix un d’estètic pel que el resultat és més ràpid, durador i segur. A més, comptar amb la intervenció d’un metge ens garantirà a tot moment que el tractament s’està aplicant correctament en funció de les necessitats de cada pacient, i no utilitzant el mateix tractament per a tothom. D’aquesta manera, sense que el cost del tractament sigui superior, els resultats estaran garantits. Segur que coneixeu a algú que fa anys realitzant-se la depilació làser i segueix tenint pèl, això és a causa que utilitzen làser de baixa potència.
La depilació làser té efectes secundaris?
No, si el tractament està realitzat amb la màquina adequada i la supervisió mèdica requerida, la depilació làser no té cap efecte secundari.
Que cal evitar després d’una sessió de depilació làser?
Després d’aplicar-te el tractament és important evitar durant les primeres 24 hores suar a l’excés. És convenient, així mateix, evitar tenir una exposició alta al sol durant les 72 hores posteriors a realitzar-te una sessió de depilació làser.

CatalanEnglishFrenchGermanSpanish
WhatsApp Contacta per WhatsApp