Dents Blanques

Blanquejament

Promoció juliol i agost

Cuidem la salut dels teus

Avui dia l’estètica és un factor molt important tant per a la relació amb els altres com per a la nostra pròpia satisfacció. Existeixen molts tractaments odontològics enfocats a retornar l’estètica a les dents danyades o simplement per poder corregir aquells defectes que no ens deixen somriure amb tranquil·litat, des de carilles, corones procera, blanquejaments, estètica gingival, allargaments coronaris….
Existeixen molts tipus de tractaments d’estètica dental. En funció del desitjat pel pacient, el pla de tractament variarà. Entre els més destacats podem trobar els blanquejaments dentals, les carilles, tractaments restauradores, d’higiene i profilaxi, periodontals i d’ortodòncia. La majoria d’ells són senzills i indolors i alguns poden realitzar-se en una sessió única amb excel·lents resultats.
El blanquejament dental i les carilles estètiques de porcellana són possiblement els tractaments d’estètica dental més demandats. El primer s’ocupa de proporcionar un color blanc i uniforme a la dentadura mitjançant la utilització d’agents químics. En el cas de les carilles es restaura la part frontal de les dents davanteres amb plaques de porcellana per tapar problemes de coloració, alteracions de la forma de les dents, de la seva disposició o de l’esmalt, i per tancar la separació existent entre aquests.

Infórmese en nuestra clínica

Las joyas de Twinkles Gold están hechas de 22 o 24 k de oro. Nuestros diamantes tienen un corte brillante de 0,01 o 0,02 ct. Twinkles presenta una parte trasera especialmente diseñada para adherirse firmemente a la superficie sin afectar la estructura del diente. Una razón para sonreír.

CatalanEnglishFrenchGermanSpanish
WhatsApp Contacta per WhatsApp