La teva Clínica Dental a TARRAGONA

Qui som?

Clínica Dental BOK és un centre d’especialitates d’odontolodia i salut avalat per la presència de professionals amb més de 10 anys d’experiència.

Fundada al 2003

El nostre equip humà, format per doctors, higienistes i personal administratiu, està dedicat i orientat a buscar la satisfacció dels nostres pacients a tots els nivells, des de la praxi al tracte, sempre basant-nos en un servei de màxima qualitat.

Estem preparats per cobrir totes les especialitats odontológicas gràcies a unes modernes instal·lacions i l’ús de les més modernes tècniques.

Filosofia de la clinica?

Treballem per als nostres pacients, amb un tracte i servei personalitzat, amb l’objectiu de realitzar-li al pacient, el millor tractament possible adequant-ho a les seves pròpies necessitats.

La salut bucodental dels nostres pacients, així com la seva plena satisfacció amb el tracte i tractaments rebuts no són una opció per a nosaltres, sinó la nostra raó de ser. Estem convençuts que estem en disposició d’aconseguir-ho a través del nostre ple convenciment d’estar realitzant un treball de qualitat.

Equip

 

Silvia Brinel desde1997, dedicada a la protecció d’higiene profilaxis.

CatalanEnglishFrenchGermanSpanish
WhatsApp Contacta per WhatsApp